Головна Новини HI-tech телефони Чому гальмує телефон і як прискорити його роботу
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому гальмує телефон і як прискорити його роботу

Багато користувачів скаржаться на «гальмування» в роботі смартфона, але чому так відбувається і як прискорити роботу пристрою?

10 жовтня 2021, 18:25
Поділіться публікацією:

Сучасні ґаджети переповнені різними програмами та додатками, тому не дивно, що час від часу телефон починає "глючити". Але що конкретно викликає "гальмування" і як прискорити роботу пристрою?

Чому гальмує телефон і як прискорити його роботу

Чому гальмує телефон (фото з відкритих джерел)

Експерти кажуть, що багато смартфонів у фоновому режимі оновлюються без дозволу користувача, але якщо є проблеми з обліковим записом або підключенням мережі, то пристрій може відкласти оновлення програм, а старі версії будуть працювати нестабільно. Через це можуть виникати різні помилки у завантаженні або авторизації чи навіть у передачі даних.

Крім цього, смартфон може "гальмувати" через переповнену пам'ять. У таких випадках, потрібно зайти в налаштування месенджерів, зокрема Whatsapp і Telegram, і встановити перегляд фото та відеоматеріалів тільки після натискання, щоб всі файли автоматично не зберігались у галерею. І процедуру очищення пам'яті потрібно провести на усіх додатках.

Також можна в налаштуваннях подивитися, які саме програми гальмують роботу телефону. Для цього треба зайти в моніторинг активності або в налаштування акумулятора. Фахівці кажуть, що найбільше енергії "тягне" Tinder, Badoo, Clean Master, Spotify.

Якщо хочете прискорити роботу мобільного пристрою, тоді варто відключити геолокацію, якщо вона вам не потрібна. Це заощадить 10-15% батареї. А також можна видалити стандартні програми Xiaomi, Samsung, iPhone.

Нагадаємо, якщо хочете прискорити роботу Android і підвищити його продуктивність за пару хвилин, тоді експерти поділилися одним секретним налаштуванням. Що потрібно зробити?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як не допустити вибуху смартфона на морозі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://life.ru/p/1436211
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини