Головна Новини HI-tech телефони Чим Microsoft замінила синій екран смерті в Windows 11 (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим Microsoft замінила синій екран смерті в Windows 11 (ФОТО)

Microsoft змінила колір BSOD повідомлення

2 липня 2021, 16:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Одна з найзнаменитіших фішок Windows може зникнути в новій версії операційної системи. Про це повідомляє видання Tom's Hardware.

Чим Microsoft замінила синій екран смерті в Windows 11 (ФОТО)

У Windows 11 може з'явитися новий екран смерті. Фото Tom's Hardware

Відповідне повідомлення все ж залишиться, проте його колір з якоїсь причини може змінитися на чорний. Чорний екран смерті вже працює в новій Windows 11. Правда для того, щоб його активувати потрібно змінити один ключ в реєстрі системи.

Цікаво, що абревіатура даного повідомлення залишиться колишньою BSOD, через те, що англійською слова синій і чорний починаються з однакових букв.

Відзначається, що останнім серйозна зміна, яке стосувалося даного меню, відбулося з приходом операційної системи Windows 8. Тоді на екран повідомлення було додано QR-код, перейшовши за яким користувач міг дізнатися причину виникнення збою.

На цей момент представники компанії Microsoft не робили ніяких заяв з приводу даної зміни.

Чим Microsoft замінила синій екран смерті в Windows 11 (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в популярному месенджері WhatsApp з'явиться  функція, на яку довго чекали користувачі. На цей момент вона продовжує розроблятися і тестуватися, проте вже зараз користувачі з Android пристроями можуть спробувати нову можливість. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що Microsoft випустила ранню збірку операційної системи Windows 11. Вона стала доступна для всіх учасників програми Windows Insider. Користувачі відзначають, що дана версія ОС дуже схожа на ту, яка раніше втекла в Мережу ще до офіційної презентації. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини