Головна Новини HI-tech телефони Apple визнала брак в iPhone: які моделі схильні до проблеми
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple визнала брак в iPhone: які моделі схильні до проблеми

Зокрема, у власників деяких смартфонів можуть бути несправності з динаміком

30 серпня 2021, 14:14
Поділіться публікацією:

Компанія Apple визнала, що деякі екземпляри смартфонів  iPhone 12 та iPhone 12 Pro мають виробничий брак. Про це пише УНІАН з посиланням на ITC.ua.

Apple визнала брак в iPhone: які моделі схильні до проблеми

Apple визнала брак в iPhone: які моделі схильні до проблеми - фото з відкритих джерел

У виданні зазначають, що проблема полягає в роботі динаміків на смартфонах. Зокрема, в компанії підкреслили, що у iPhone 12 і iPhone 12 Pro можуть бути несправності з динаміком. 

Такій вразливості можуть піддаватися смартфони, які Apple випустила в період з жовтня 2020 до квітня 2021 року.

Зараз в компанії запустили безплатну програму гарантійного обслуговування для власників зазначених моделей iPhone, які мають проблеми з динаміками. Нею можна скористатися протягом двох років з моменту придбання смартфона.

Відзначимо, що управління за допомогою відбитка пальців або сканування сітківки ока вже зовсім скоро стане неактуальним для звичних нам смартфонів. Уже в відносно недалекому майбутньому компанія Apple презентує техніку, з якою ми зможемо впоратися завдяки диханню. Цікаво, що сама ідея запатентована вже понад рік — з кінця березня 2020 року. Скільки часу знадобиться для розробки дійсно працює версії пристрою, не вказано. Втім, технарі все одно подають надію, обіцяючи, що в майбутньому розблокувати улюблений смартфон за допомогою дихання стане простіше простого.

У матеріалі інтернет-видання "Коментарі" також повідомлялося, що за словами голови Мінцифри Михайла Федорова, з компанією Apple ведуться переговори, щоб Siri заговорила українською. Раніше, Apple опублікували у себе на сайті вакансію аналітика анотацій зі знанням української мови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини