Головна Новини HI-tech телефони Компанія Apple визнала брак дисплея в іPhone
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Apple визнала брак дисплея в іPhone

У корпорації зізналися, що невелика партія iPhone 11 має цю несправність

7 грудня 2020, 11:36
Поділіться публікацією:

Компанія Apple запустила програму заміни дисплеїв для пристроїв іPhone 11 для користувачів, які зіткнулися з проблемою відсутності реакції екрану на дотики.

Компанія Apple визнала брак дисплея в іPhone

ФОТО: З відкритих джерел

У корпорації повідомили, що з даною проблемою могли зіткнутися власники смартфонів, які були вироблені в період з листопада 2019 року по травень 2020 року. Компанія заявила, що дану поломку будуть усувати безкоштовно.

Apple створила спеціальний сайт підтримки для тих, у кого дисплей в Phone 11 працює несправно. Всі бажаючі відремонтувати пристрій, можуть залишити свою заявку, попередньо переконавшись, що смартфон відповідає умовам програми заміни. Для цього користувачам варто упевнитися, що серійний номер iPhone знаходиться в списку пристроїв, що підлягають безкоштовному ремонту.

Замінити бракований дисплей можна буде у всіх офіційних сервісних центрах Apple Store.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Apple багато років обманювала всіх користувачів iPhone, і тепер їй загрожує величезний штраф. Італійське Управління з охорони конкуренції та ринку висунуло штраф корпорації Apple за обман покупців в рекламі смартфонів iPhone різних моделей. На думку італійського регулятора, компанія ввела своїх покупців в глибоку оману, не пояснивши, як працює система захисту смартфонів від вологи.

Також нагадаємо, що в Apple мають намір відмовитися від дротової зарядки до іPhone. Відомий інсайдер Джон Проссер заявив, що у 2021 році корпорація Apple почне випускати смартфони без фізичних роз'ємів для підключення проводу. На думку експерта, IPhone буде заряджатися тільки за допомогою бездротового зарядного пристрою MagSafe.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини