Головна Новини HI-tech ігри У що пограти з дівчиною: список відеоігор для двох
commentss НОВИНИ Всі новини

У що пограти з дівчиною: список відеоігор для двох

Список відеоігор, які можна проходити у парі

2 січня 2022, 18:25 comments5691
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








































У період зимових свят з'являється багато вільного часу, який можна провести зі своїми близькими. Одним із видів дозвілля може стати комп'ютерна гра. Журналісти порталу "Коментарі" склали перелік захоплюючих кооперативних відеоігор.

У що пограти з дівчиною: список відеоігор для двох

Ігри для двох. Фото з відкритих джерел

Не всі відеоігри підтримують режим Split screen (коли двоє гравців можуть грати на одному екрані телевізора або монітора). Пошук такої розваги може викликати у деяких людей, які особливо не захоплюються іграми, труднощі.

Список ігор для спільного проходження:

•It takes two;

Гра, яка може подарувати кілька годин захопливого та різноманітного геймплею. Сюжет оповідає про подружню пару, відносини якої зайшли у глухий кут. Однак завдяки зусиллям їхньої дочки та магії у них з'явився ще один шанс, щоб зберегти свій шлюб.

Зазначимо, що It takes two зібрала чимало захоплених відгуків від користувачів і набрала високий бал на агрегаторі Metacritic.

• Rayman Legends та Raymen Origins;

Барвистий платформер із гарним саундтреком і графікою змусить усміхнутися як серйозних затятих гравців, так і новачків у цій справі.

Cuphead;

До цієї гри потрібно підходити з обережністю через складний ігровий процес. Мабуть, її можна порадити тій парі, яка не боїться складнощів під час проходження і готова долати їх спільно.

• A way out;

Ця гра сповнена гемплейних моментів, які вимагають постійної взаємодії з вашим партнером.

Unravel 2

Unravel 2 – барвистий платформер із цікавими головоломками, які можна вирішувати у парі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що названо ТОП додатків, які забирають у дітей найбільше часу.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що подивитися з дітьми. Опубліковано список цікавих мультфільмів, які найкраще підходять для сімейного перегляду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

2 січня 2022, 19:39

Это вы для детского сада статью написали.Кто будет в своём уме с девушкой играть в компьютерную игру, только больные игроманы. Можно посмотреть кино, погулять в парке да и много чего другого, а не играть в видео игры.

Eric Artman

2 січня 2022, 19:00

Автор будто не в теме... тем более сейчас на фоне новогодних распродаж, можно взять отличные игры для коопа с барышней под одеялом, на ноутбуках, с глинтвейном и суши ;) ..The Forest, Beyond: Two Souls, Far Cry 4-5-6, Dying Light, Saints Row 3-4, RDR2online..


Новини