Головна Новини HI-tech гаджет Названо ТОП додатків, які забирають у дітей найбільше часу
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо ТОП додатків, які забирають у дітей найбільше часу

ТОП-3 додатки, якими користуються діти

28 грудня 2021, 12:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Эксперти проаналізували найцікавіший для дитячої аудиторії онлайн-контент у всьому світі восени 2021 року. Про це пише видання IXBT.

Названо ТОП додатків, які забирають у дітей найбільше часу

ТОП-додатків, якими користуються діти. Фото: з відкритих джерел

За даними фахівців, цієї осені найбільше підростаюче покоління проводило за переглядом відеороликів у сервісі YouTubе. Популярний відеохостинг захопив 31% від загального часу, проведеного в десяти найпопулярніших програмах.

Друге місце посів месенджер WhatsApp. Його частка склала 19%, а на третьому рядку рейтингу розташувався сервіс для перегляду та створення коротких відеороликів TikTok (18,8%).

Повідомляється, що найбільше на YouTube діти цікавилися відеороликами, пов'язаними з іграми (28% пошукових запитів). Вони часто шукали канали ігрових блогерів. Найпопулярнішою грою, яку переглядають діти на YouTube став Minecraft.

На другому місці (19%) за кількістю дитячих пошукових запитів у сервісі від Google опинилася відео, пов'язане з музичним контентом. У пошуковий рядок найчастіше вводили назву таких груп, як BTS та BlackPink. Російською мовою діти найчастіше шукали треки Моргенштерна та Інстасамки.

На третьому місці фільми, мультфільми та телешоу (12% запитів).

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, які речі неусвідомлено робить дівчина, коли закохується. Почуття закоханості породжує певний спектр емоцій, як позитивних, і негативних. Більше того, людина починає поводитися досить дивно. Сімейний психолог Ольга Романів підказала, які неусвідомлені речі робить дівчина, коли закохується.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що медики та вчені виявили ще один симптом зараження штамом Омікрон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини