Головна Новини HI-tech ігри Що стало з серією PES у 2021 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Що стало з серією PES у 2021 році

Konami провела тотальний ребрендинг свого футбольного симулятора

22 липня 2021, 09:37
Поділіться публікацією:

Симулятор футболу Pro Evolution Soccer (PES) отримав нову назву eFootball. Крім того, він буде поширюватися безкоштовно. Про це представники Konami повідомили на сайті гри.

Що стало з серією PES у 2021 році

PES - фото з відкритих джерел

Наступна гра серії буде умовно безкоштовної та вийде на рушії Unreal Engine 4 на початку осені для PC, PS4, PS5, Xbox One і Xbox Series X/S, пізніше буде випущена версія для iOS і Android. Konami планує монетизувати гру за допомогою необов'язкових платних доповнень з новими режимами. Компанія також пообіцяла, що ближче до зими будуть запущені кіберспортивні турніри по eFootball.

Судячи з опублікованого плану, в грі може з'явитися система сезонів (бойовий пропуск) і аналог режиму FIFA Ultimate Team (Team Building Mode).

Ліонель Мессі та Неймар виступлять в ролі міжнародних амбасадорів eFootball. Крім того, в якості професійних консультантів у процесі роботи над ігровими системами нападу й захисту свій внесок в створення гри зробили легенди "Барселони": Андрес Іньєста і Жерар Піке.

Серія футбольних симуляторів Pro Evolution Soccer була запущена у 2001 році — нова частина виходила кожні 12 місяців. Реліз останньої (PES 2021) відбувся восени 2020 року.

Нагадаємо, що американська компанія EA Sports продемонструвала дебютний геймплейний трейлер своєї нової гри FIFA 22. Про всі зміни, що з'являться в серії з новою грою можете прочитати в нашому матеріалі.

Додамо, що нещодавно в FIFA 21 додали нового футболіста, який в реальному житті був убитий п'ятнадцять років тому. Більш детальну інформацію можете дізнатися з нашої статті за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Теги:
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини