Головна Новини HI-tech ігри EA Sports показали геймплей FIFA 22: що обіцяють розробники
commentss НОВИНИ Всі новини

EA Sports показали геймплей FIFA 22: що обіцяють розробники

Розробники розповіли про нововведення у популярному спортивному симуляторі

21 липня 2021, 12:12
Поділіться публікацією:








Американська компанія EA Sports продемонструвала дебютний геймплейний трейлер своєї нової гри. Відео можна знайти на YouTube-каналі FIFA 22.

EA Sports показали геймплей FIFA 22: що обіцяють розробники

FIFA 22 - фото з відкритих джерел

Ключовою інновацією EA в цьому році стане технологія HyperMotion, яку компанія анонсувала давно, а сьогодні пояснила про неї трохи докладніше. На замовлення EA Sports зірки футболу — судячи з трейлеру, взяли участь Мбаппе, Трент, Хавертц і Сон — зіграли кілька матчів 11 на 11 в костюмах Xsens із захопленням руху.

У цих матчах EA зібрала для гри 8,7 мільйона кадрів. Далі підключається технологія машинного навчання, яка обробляє кадри, і створює на їх основі анімації в реальному часі. EA Sports обіцяє, що завдяки HyperMotion в новій FIFA буде 4000 нових анімацій.


Також в EA заявили, що переписали кіперів — тепер вони будуть ще сильніше відрізнятися один від одного. Як стверджують розробники, в новій "Фіфі" вибір позиції воротарем буде залежати від його стилю гри.

Крім того, якщо раніше вибрати тактику можна було тільки в атаці або обороні, то тепер окремі настройки є для обох половин поля (умовно: на чужій половині можна пресингувати агресивно, на своїй — майже не чіпати суперника з м'ячем). Напад залишився в пріоритеті: за обіцянками EA, атакувальні гравці прийматимуть в 6 разів більше рішень в секунду в порівнянні з FIFA 21.

Оновлення захисту зосереджено навколо збереження побудови та контролю вільних зон. Штучний інтелект тепер не так часто їх втрачає: боти діють більш командно в пресингу — ключовий елемент захисту в сучасному футболі. Покращена реакція гравців в боротьбі за м'яч.

Фізика м'яча також зміниться — це подається як повноцінне нововведення. Його хочуть зробити більш реалістичним, враховуючи показники швидкості, підкручення, опору повітря, тертя об газон і від кожного дотику. Одна з новинок, в яку доведеться просто повірити — помітити такі незначні зміни, швидше за все, буде непросто.

FIFA 22 вийде 1 жовтня на всіх платформах.

Нагадаємо, що недавно в FIFA 21 додали нового футболіста, який в реальному житті був убитий п'ятнадцять років тому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини