Головна Новини HI-tech ігри У FIFA 21 додали гравця, який був убитий ще підлітком
commentss НОВИНИ Всі новини

У FIFA 21 додали гравця, який був убитий ще підлітком

У FIFA 21 додали нового футболіста, який в реальному житті був убитий п'ятнадцять років тому

18 травня 2021, 13:18
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська студія-розробник комп'ютерних ігор EA sports з оновленням своєї гри в жанрі симулятора футболу FIFA 21, додала нового футболіста Кіяна Прінса — талановитого гравця, що представляє юнацьку футбольну команду Куїнз Парк Рейнджерс. Хлопець став першим віртуальним футболістом. Юнак загинув від ножового поранення 18 травня 2006 року, коли спробував запобігти знущанню з іншого підлітка.

У FIFA 21 додали гравця, який був убитий ще підлітком

FIFA 21 - фото: з відкритих джерел

Подія трапилася на території школи, де навчався підліток. П'ятнадцятирічний англієць отримав ножове поранення. Через деякий час, його виявив поліцейський, на той момент він ще був живий і його доставили в повітрі в столичний госпіталь. На жаль, медикам не вдалося врятувати футболіста, він загинув через кілька годин.

Electronic Arts додала його  як нового гравця футбольного клубу Куїнз Парк Рейнджерс під номером 30. Оновлення буде доступно для всіх ігрових платформ, на яких вийшла гра. Але дати виходу будуть відрізнятися. Так на ПК гравці отримають доступ вже 18 травня, а на консолях — наступного дня, 19 травня.

Для довідки: FIFA 21 це футбольний симулятор розробляється декількома дочірніми студіями американського видавництва Electronic Arts. Дана гра є вже 28 за рахунком. Симулятор вийшов в кінці минулого року і була представлений на більшості сучасних ігрових платформ.

Нагадаємо: Раніше ми писали про те, що Мессі і Роналду програли: хто став найкращим гравцем світу за версією FIFA, а також про те, що Гравець "Шахтаря" виявився в команді тижні популярного футбольного симулятора FIFA 20.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.mirror.co.uk
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини