Головна Новини HI-tech ігри PlayStation позбудеться свого найпопулярнішого ексклюзиву
commentss НОВИНИ Всі новини

PlayStation позбудеться свого найпопулярнішого ексклюзиву

Uncharted 4 може вийти на ПК вже найближчим часом

28 травня 2021, 19:07
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Компанія Sony втратить ще один свій ексклюзив для консолей PlayStation. Про це стало відомо з офіційного звіту компанії.

PlayStation позбудеться свого найпопулярнішого ексклюзиву

Sony випустить свій черговий ексклюзив на ПК. Фото з відкритих джерел

У звіті зазначено відеоігри, що вже були перенесені на персональні комп'ютери, а також ті, яким це тільки належить. Серед уже вийшли на ПК Horizon Zero Dawn і Days Gone значиться, один з найголовніших ексклюзивів для PlayStation — Uncharted 4.

Відзначимо, що раніше в Мережі часто з'являлися чутки про те, що дана відеогра відвідає персональні комп'ютери. Особливо після виходу на комп'ютери Horizen Zero Dawn. Експерти тоді припустили, що в разі успішного продажу гри, Sony може почати перенести інші свої ігри на Windows.

PlayStation позбудеться свого найпопулярнішого ексклюзиву - фото 2

Для довідки: Uncharted 4 це відеогра в жанрі екшн-пригод з видом від третьої особи, розроблена американською студією Naughty Dog. Вийшла на ігрову консоль PlayStation 4 у 2016 році та була її ексклюзивом. За три роки після релізу продалася тиражем в 16 мільйонів копій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська студія-розробник комп'ютерних ігор Rockstar Games офіційно оголосила дату виходу оновленої версії GTA 5 для консолей нового покоління. За словами розробників, нова версія гри отримає масу графічних і геймплейних змін.

Також видання інформувало про те, що президент Української асоціації футболу повідомив про те, що за збірну України з футболу незабаром можна буде зіграти у відомій відеогрі FIFA. Раніше в ігровій серії можна було зіграти тільки за дві українські футбольні команди — "Шахтар" і "Динамо".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини