Головна Новини HI-tech ігри GTA вийде в цьому році: оголошена офіційна дата
commentss НОВИНИ Всі новини

GTA вийде в цьому році: оголошена офіційна дата

Rockstar офіційно оголосила дату виходу нової GTA

19 травня 2021, 17:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Rockstar Games оголосила дату виходу своєї оновленої версії відеоігри GTA 5. Тепер в неї можна буде зіграти і на консолях нового покоління (PlayStation 5 і Xbox Series).

GTA вийде в цьому році: оголошена офіційна дата

GTA 5 - фото з відкритих джерел

Реліз повинен відбутися 11 листопада цього року. Як запевняють розробники, версія для нових консолей отримає низку поліпшень, які торкнуться графіки, продуктивності та інших аспектів гри.

У компанії заявили, що в оновленої GTA для гравців з'являться "нові можливості". У той же день гравцям стане доступна і нова GTA Online, яка буде запускатися відокремлено.

Володарі підписки PS Plus від Sony зможуть випробувати мультиплеєрну версію абсолютно безкоштовно протягом перших трьох місяців.

Також, представники компанії пообіцяли гравцям, що до 20-річчя третьої частини GTA їх чекає багато сюрпризів. До слова, в мережі вже давно ходили чутки про те, що восени компанія анонсує ремейк цієї частини. Можливо, це і буде однією з новинок.

Для довідки: GTA 5 є однією з найбільш продаваних відеоігор у світі. Сума всіх проданих копій вже перевищила 140 мільйонів.

Вперше вона з'явилася на консолях X-box 360 і PlayStation 3 у 2013 році, а через деякий час оновлена версія вийшла на персональних комп'ютерах і наступному поколінні ігрових приставок.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Google створив додаток для виявлення шкірних захворювань, а також про те, що Google запустила свій аналог Apple Arcade в Україні і скільки буде коштувати Play Pass.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини