Головна Новини HI-tech ігри Хлопець зруйнував свою кар’єру за 27 секунд
commentss НОВИНИ Всі новини

Хлопець зруйнував свою кар’єру за 27 секунд

Литовський кіберспортсмен отримав довічний бан через свою токсичну поведінку.

7 травня 2023, 14:55 comments2461
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

22-річний кіберспортсмен Вілюс "krea6on" Малінаускас під час гри у Valorant, ймовірно, за 27 секунд зруйнував свою кар’єру. Гравець в прямому ефірі образив іншого кіберспортсмена та отримав швидку відповідь. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter керівників Valorant у Східній Європі.

Хлопець зруйнував свою кар’єру за 27 секунд

Кіберспортсмен Вілюс "krea6on" Малінаускас. Фото з відкритих джерел

Стрімер Маркус "SoMarcus" Блек під час трансляції прямого ефіру гри у Valorant зіткнувся з гравцем krea6on. Литовський гравець почав знущатись над SoMarcus, через його мимовільні посмикування м’язів на обличчі та назвав інвалідом.

Це не сподобалось гравцю SoMarcus, який написав заклик на Twitter з проханням покарати krea6on та додав 27-секундний запис зі стріму.

"Скажіть, будь ласка, як цей хлопець досі грає в гру? Він грубий і просто огидний в кожній одиночній грі. Цього разу він висміює моє обличчя? CBA, будь ласка, позбудьтеся його, абсолютно жахлива людина, мені його дуже шкода", — написав скаргу SoMarcus про гравця krea6on.

Організатори Valorant East: Surge та Valorant East: United прийняли рішення дуже швидко та заблокували назавжди Вілюса "krea6on" Малінаускаса через токсичну поведінку.

"Це лише питання про другий шанс. Лише одиниці вміють ним правильно користуватися. Я не потерплю приниження людей з обмеженими можливостями в моїх лігах", — написав головний менеджером VALORANT у Східній Європі Крістіан Терпінський.

Виявилось, що krea6on у 2022 році отримав покарання на три місяці через образи іншого кравця у Valorant. Таким чином кіберспортсмен не зможе грати у цих лігах, що вплине на майбутню кар’єру гравця. Якщо він захоче прагне залишатись професійним гравцем, то Вілюс Малінаускас повинен переїхати до іншого регіону. Окрім того, не кожна організація захоче мати відношення до скандального гравця через його репутацію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у США розпочали розслідування проти SpaceX Ілона Маска.

Також "Коментарі" писали про першу компанію, яка стала жертвою штучного інтелекту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини