Головна Новини HI-tech ігри Чому українські розробники перенесли дату виходу S.T.A.L.K.E.R. 2
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому українські розробники перенесли дату виходу S.T.A.L.K.E.R. 2

У GSC переконані, що технологія S.T.A.L.K.E.R. 2 повинна йти стільки, скільки потрібно

13 січня 2022, 15:10
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Українська студія-розробник комп'ютерних ігор GSC Game World перенесла вихід, що очікується багатьма STALKER 2. Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Чому українські розробники перенесли дату виходу S.T.A.L.K.E.R. 2

S.T.A.L.K.E.R. 2. Фото з відкритих джерел

Раніше офіційну дату виходу було заплановано на 28 квітня 2022 року. Останнім часом у Мережі почала з'являтись інформація про можливе перенесення релізу продовження культової відеоігри. Розробники у своїх коментарях не підтверджували, але водночас і не підтверджували чутки, проте, вчора, вони звернулися з ком'юніті з офіційним повідомленням.

Представники GSC Game World розповіли, що причиною перенесення STALKER 2 є бажання розробників довести гру до "потрібного стану". Як вони кажуть, додатковий час буде використано для того, щоб реалізувати всі ідеї та "відполірувати" продукт.

У повідомленні наголошується, що STALKER 2 є наймасштабнішою грою студії і в GSC переконані, що розробка їхнього дітища має тривати стільки, скільки потрібно.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що журналісти склали список захоплюючих кооперативних відеоігор, в які можна грати на одному екрані. Самостійний пошук такої інтерактивної розваги може викликати у деяких людей, які особливо не захоплюються іграми, труднощі.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що складено ТОП відеоігор, які отримали найвищі оцінки від користувачів на агрегаторі Metacritic за 2021 рік. Зазначається, що до списку найкращих ігор могли потрапити проєкти, які вийшли не лише у 2021 році. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини