Головна Новини HI-tech ігри Assassin's Creed може стати схожою на GTA: коли вийде нова частина популярної серії відеоігор
commentss НОВИНИ Всі новини

Assassin's Creed може стати схожою на GTA: коли вийде нова частина популярної серії відеоігор

Ubisoft може перетворити Assassin's Creed в гру-сервіс

9 липня 2021, 15:47
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Компанія Ubisoft, яка займається створенням відеоігор, працює над новою частиною Assassin's Creed. Про це повідомляє видання Bloomberg.

Assassin's Creed може стати схожою на GTA: коли вийде нова частина популярної серії відеоігор

Ubisoft працює над новою частиною Assassin's Creed. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, нова частина розробляється під кодовою назвою Infinity. Нова частина може виглядати, як онлайн-сервіс, який буде отримувати постійні оновлення з різними доповненнями. Можливо, компанія планує перетворити серію в гру-сервіс подібну, наприклад, GTA Online.

За створення нової Assassin's Creed відповідатимуть відразу кілька студій — Ubisoft Montreal і Ubisoft Quebec. Студії будуть об'єднані та очолені виконавчим продюсером Assassin's Creed Марком-Алексі Коті. Йому допомагатиме бренд директор Етьєн АЛЛОН.

В Ubisoft підтвердили розробку відеоігри, проте поки відмовилися від будь-яких коментарів. За даними видання, нова Assassin's Creed Infinity вийде не раніше 2024 року. На цей момент невідомо, чи будуть виходити до цього часу інші частини знаменитої серії відеоігор.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що японська компанія Sony позбудеться ще одного ексклюзиву для своєї ігрової консолі PlayStation. Компанія опублікувала звіт, в де значаться відеоігри студій Sony, які вже були портовані на персональні комп'ютери, а також які з'являться на цій платформі в майбутньому. Серед них виявився один з найпопулярніших ексклюзивів PlayStation. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже писав про те, що відому відеогру від української студії GSC Game World показали на виставці E3, яка проходила в Лос-Анджелесі. Стали відомі її дата виходу, а також системні вимоги.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини