Головна Новини HI-tech гаджет Nvidia представила свої нові "народні" відеокарти: які будуть характеристики і ціни
commentss НОВИНИ Всі новини

Nvidia представила свої нові "народні" відеокарти: які будуть характеристики і ціни

Nvidia презентувала свої ноутбуки з новими відеокартами

13 травня 2021, 14:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Компанія Nvidia представила світу свої ноутбуки з новими відеокартами RTX 3050 і RTX 3050ti.

Nvidia представила свої нові "народні" відеокарти: які будуть характеристики і ціни

презентація ноутбуків GEFORCE RTX 30

На своєму сайті американська технологічна компанія, яка спеціалізується на створенні відеочипів представила нові "молодші" версії своїх відеокарт на базі процесорів Geeforce RTX 30. В основі цих відеочіпів лежить технологія Ampere c ядрами RT другого покоління, які забезпечують максимально реалістичні ефекти від трасування променів. Також новинки будуть підтримувати технологію DLSS, яка завдяки спеціалізованим тензорним ядрам для обробки алгоритмів штучного інтелекту здатна не тільки підвищувати продуктивність в іграх, а також іноді покращувати картинку.

Як стверджує виробник, нове покоління буде у два рази продуктивніше за попереднє. Значення споживаної потужності будуть знаходиться в діапазоні від 35 до 80 Вт. Моделі ноутбуків будуть позиціонуватися, як машини для творців контенту та геймерів.. А всі системи будуть підтримувати технологію Nvidia Broadcast, яка дозволить перетворити ноутбуки в домашні студії завдяки штучному інтелекту, який допоможе усувати шуми в зображеннях і відлуння в кімнаті.

Нові ноутбуки повинні з'явиться на прилавках магазинів вже цього літа, а ціни на них будуть стартувати від 800 доларів. Однак зазначимо, що на цей час у світі спостерігається дефіцит комплектуючих, який може вплинути на ціну на місцях.

Нагадаємо: раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, чим Sony засмутила майбутніх покупців Playstation 5, а також про те, як Apple оновила свою операційну систему iOS.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини