Головна Новини HI-tech гаджет Чим Sony засмутила майбутніх покупців Playstation 5
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим Sony засмутила майбутніх покупців Playstation 5

Sony заявила, що Playstation 5 залишатиметься в дефіциті найближчі кілька років

13 травня 2021, 13:09
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Компанія Sony змушена засмутити своїх покупців, тим що їх ігрова консоль Playstation 5 навіть через рік після релізу все також буде залишатися в дефіциті. Про це повідомив фінансовий директор Sony Хірокі Тоток на зустрічі з аналітиками.

Чим Sony засмутила майбутніх покупців Playstation 5

Playstation 5 - фото: з відкритих джерел

За словами Хірокі, ситуація з дефіцитом ігрової консолі на ринку протягом усього 2021 року залишиться незмінною. Більш того, навіть якщо ситуація з комплектуючими, які застосовуються в створенні нової консолі? покращиться в наступному році, це навряд-чи на щось сильно вплине і компанія не зможе задовольнити попит повною мірою.

Так, згідно з фінансовим звітом компанії, за перші чотири місяці з моменту виходу консолі їм вдалося продати 7.8 мільйонів одиниць playstation, а з січня по березень поточного року 3.3 млн копій. У поточному ж фінансовому році планується реалізувати ще більше ніж 14 мільйонів пристроїв.

Для довідки: проблема з дефіцитом Playstation 5 утворилася через те, що Sony не вистачає виробничих потужностей для задоволення великого споживчого попиту, а також через брак комплектуючих для їх складання, таких як напівпровідникова продукція. Ситуація з дефіцитом напівпровідників зараз спостерігається в усьому світі й від цього постраждала вже не одна компанія-виробник.

Виходячи з цього, майбутнім покупцям новинки потрібно як слід запастися терпінням, тому що на цей момент прогнозів на нормалізацію ситуації Sony не дає.

Нагадаємо: раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що Sony усунула серйозний дефект в PlayStation 5, а також про те, що в Україні стартував продаж довгоочікуваної нової консолі від Sony.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини