Головна Новини HI-tech гаджет Новинки для PlayStation 5: Sony показала кілька своїх оновлених продуктів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Новинки для PlayStation 5: Sony показала кілька своїх оновлених продуктів (ВІДЕО)

Sony почне продавати свої нові контролери для PlayStation 5 вже цього літа

14 травня 2021, 17:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Японська корпорація Sony офіційно представила світу нові девайси для своєї консолі PlayStation 5. Контролер DualSense для консолі отримав кілька нових колірних рішень. Новинки будуть називатися Cosmic Red і Midnight Black. Відеоролик, що демонструє оновлений вигляд контролерів завантажений на офіційний YouTube канал компанії і вже доступний для перегляду.

Новинки для PlayStation 5: Sony показала кілька своїх оновлених продуктів (ВІДЕО)

Оновлені DualSense - фото: з відкритих джерел

У продажу оновлені DualSense повинні з'явиться вже в наступному місяці. Конкретна дата старту продажів буде різнитися від регіону до регіону, проте офіційна ціна буде фіксована для всіх і складе 70 доларів за чорну версію і 75 за червону. Жителі США вже прямо зараз можуть оформити попереднє замовлення на новинку в офіційному інтернет-магазині Sony.

Відзначимо, що стандартна версія контролера, вийшла в кінці минулого року, через деякий час після старту продажів самої Playstation 5 і коштувала вона 70 доларів.

Для довідки: геймпад DualSense є стандартним контролером для консолі PlayStation 5. У порівнянні зі своїм попередником отримав масу нових функцій, таких як адаптивне натискання курків і поліпшену систему вібрацій, яка гарантує куди більшою занурення в процес, ніж на контролері минулого покоління. Реліз відбувся в листопаді минулого року, проте як і саму консоль купити його залишається досить проблематично через дефіцит, який виник через великий попит і брак комплектуючих для її створення.

Нагадаємо. раніше ми писали про те, що Sony засмутила майбутніх покупців Playstation 5 , а також про те, що Sony усунула серйозний дефект в PlayStation 5 .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини