Головна Новини HI-tech гаджет Apple заінтригувала своїх шанувальників опублікованими тизером
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple заінтригувала своїх шанувальників опублікованими тизером

Apple випустила коротке відео, яке натякає на швидкий вихід оновлення для їх сервісу з музикою

17 травня 2021, 13:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська корпорація Apple опублікувала тизер прийдешнього відновлення для свого музичного сервісу.
Так, тепер у вкладці "огляд" в додатку музика користувачі можуть побачити коротке відео з обертовим логотипом Apple Music, а над ним — "Приготуйтеся — скоро музика зміниться назавжди". Таким чином компанія офіційно підтвердила, що незабаром їх сервіс чекає велике оновлення. Чутки про це поширювалися в мережі останні кілька тижнів, крім того,  просунуті користувачі, які досліджували файли операційної системи, виявили в них натяки на майбутні зміни.

Apple заінтригувала своїх шанувальників опублікованими тизером

Apple Music - фото: з відкритих джерел

За словами інсайдерів, оновлена музика від Еппл може містити новий варіант платної підписки, яка буде коштувати 10 доларів на місяць, а також Apple Music HiFi. Не виключено, що саме цією функцією і буде відрізнятися нова підписка.
Ми вже писали про те, що завтра, 18 травня, Apple може анонсувати нові навушники "AirPods 3" і оновлений Apple Music. І хоча навушники ще не представлені, це не виключає можливості їх виходу в найближчу добу разом з оновленим сервісом для прослуховування музики. Однак, компанія офіційно ще не зробила ніяких заяв з приводу дати виходу своїх оновлених продуктів.
Для довідки: Apple Music це музична служба випущена компанією Apple у 2015 році, яка надає користувачам доступ до прослуховування мільйонів композицій. Доступ до сервісу надається онлайн, проте є і можливість завантажувати композиції на свій пристрій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини