Головна Новини HI-tech авто Tesla зафіксувала "примару" біля кладовища (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Tesla зафіксувала "примару" біля кладовища (ВІДЕО)

Автор ролика поки не хоче повертатися на те місце, де їм було зафіксовано щось незрозуміле

13 січня 2021, 12:33 comments1167
Поділіться публікацією:

Датчики автомобіля Tesla зафіксували поруч з кладовищем неіснуючого в реальності людини. Відео з нез'ясовним явищем опублікував в Twitter користувач Ovidiu Maciuc.

Tesla зафіксувала "примару" біля кладовища (ВІДЕО)

Невідомий об'єкт був зафіксований автопілотом Tesla на порожньому кладовищі - фото: з відкритих джерел

Так, зупинившись біля кладовища, бортовий комп'ютер власника авто став показувати що знаходиться поруч з машиною людини. він різко з'являвся в різних точках і також різко зникав з екрана. Однак на відео видно, що абсолютно вся територія кладовища порожня.  

Незвичайне і місцями містичне відео викликало великий інтерес у користувачів Мережі. Через те, що ніякого пояснення події не знайшлося, люди стали будувати свої версії. Деякі припустили, що ця помилка могла бути пов'язана з тим, що комп'ютер розпізнав зображене обличчя на одному з пам'ятників. Багато хто пов'язував цей випадок зі справжньою містикою, враховуючи місце, де це відбулося. Але залишилися й ті, хто вважав це звичайною помилкою.

Користувачі Мережі запропонували автору відео з'їздити на це місце ще раз, щоб ще раз спробувати зафіксувати щось незвичайне поруч з кладовищем. На це той відповів, що вже думав про повторну поїздку  до  кладовища. Однак поки що почуття страху долає цікавість. До слова,  представники Tesla поки ніяк не прокоментували цей випадок.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що японська компанія розробляє інноваційну систему розпізнавання осіб, але цей факт вже стривожив правозахисниківа також про те, що   в Microsoft виправили серйозну помилку Windows 10, яка призводила до   раптового перезавантаження комп'ютера.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини