Головна Новини HI-tech інтернет 10 мільярдів переглядів: яке відео стало самим популярним за всю історію YouTube
commentss НОВИНИ Всі новини

10 мільярдів переглядів: яке відео стало самим популярним за всю історію YouTube

Відеокліп "Baby Shark Dance" став першим відео, що набрало 10 мільярдів переглядів на YouTube

13 січня 2022, 16:20 comments1778
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Кліп, знятий на дитячу пісню, став рекордсменом за кількістю переглядів на відеохостингу YouTube. Про це пише видання Korea Herald.

10 мільярдів переглядів: яке відео стало самим популярним за всю історію YouTube

YouTube. Фото з відкритих джерел

Популярний відеокліп "Baby Shark Dance", знятий на однойменну дитячу пісню, став першим відео, що набрало 10 мільярдів переглядів на YouTube. Південнокорейське відео подолало цю позначку сьогодні, 13 січня.

У матеріалі зазначається, що пісня значно випередила кліп Луїса Фонсі та Дедді Янкі.   "Despacito", який раніше займав перше місце по переглядах (7,7 мільярда переглядів).

Для довідки: реліз пісні "Baby Shark" відбувся в червні 2016 року в рамках серії дитячих пісень компанії Pinkfong. Пісня встановила новий рекорд у Книзі рекордів Гіннеса як відео, що переглядається на YouTube, набравши сім мільярдів переглядів у листопаді 2020 року, і з тих пір залишається лідерів вже 15 місяців поспіль.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що розробники відомої та очікуваної української відеоігри STALKER 2 розповіли про те, що реліз переноситься на кінець поточного року, а також пояснили чому, ухвалили таке рішення. Представники студії зазначили, що таке рішення було нелегким для них. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що американська компанія Apple випустила нове оновлення для своєї операційної системи, на якій працюють смартфони та планшетні комп'ютери. Воно принесло кілька важливих виправлень. У тому числі прибрано небезпечну вразливість, яка могла призвести до того, що iPhone починав нескінченно перезавантажуватися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини