Головна Новини HI-tech інтернет Instagram прибирає одну з популярних функцій
commentss НОВИНИ Всі новини

Instagram прибирає одну з популярних функцій

У Instagram зміниться функціонал переходу по посиланням на зовнішні сайти

25 серпня 2021, 09:50
Поділіться публікацією:

Instagram прибирає одну з популярних функцій

Instagram прибере популярну функцію, фото із відкритих джерел

Instagram планує прибрати функцію "swipe up", за допомогою якої рухом пальця вгору користувачі можуть переходити на зовнішні веб-сторінки. Про це повідомляє видання "The Verge", посилаючись на підтвердження інформації від Instagram.

На зміну звичним свайпам восени прийдуть стікери з написами. Їх тестування було запущено ще в червні.

"Накліпки більше підходять для того, як люди в даний час використовують платформу. Ключова відмінність між цими двома функціями, крім очевидної різниці в жестах, полягає в тому, що глядачі можуть відповідати на історії, в яких є наліпка з посиланням, але не можуть відповідати на історії, з проведенням пальця вгору", — зазначив колишній голова відділу продуктів Instagram Вішал Шах.

Також в прес-службі Instagram повідомили, що новий функціонал поки буде доступний тільки користувачам, з аудиторією понад 10 тис. підписників, які раніше і користувалися "свайпами", але в компанії не виключають, що можливість користуватися наліпками з посиланнями може незабаром з'явитися і в інших користувачів.

Нагадаємо, що в Instagram з'явилася функція перекладу тексту всередині Stories. Тепер додаток в лівому верхньому кутку пропонує користувачам, в разі необхідності, скористатися автоматичним перекладом, щоб прибрати всілякі мовні бар'єри.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Instagram набирає обертів афера з платного блокування акаунтів, на якій аферисти заробляють від 5 до 60 євро з кожного обманутого користувача. Блокувальники акаунтів не на задля користі використовують норму конфіденційності Instagram, згідно до якої людям не можна себе видавати за інших, а також захистом прав інтелектуальної власності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини