Головна Новини HI-tech VR Facebook припиняє продажі гарнітур віртуальної реальності
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook припиняє продажі гарнітур віртуальної реальності

VR-гарнітури Oculus повинні будуть перейти на облікові записи Facebook, що викликало невдоволення регуляторів

4 вересня 2020, 11:36
Поділіться публікацією:

Компанія Facebook припинила продаж гарнітур віртуальної реальності Oculus Rift і Quest клієнтам в Німеччині. Про це повідомляє BBC.

Facebook припиняє продажі гарнітур віртуальної реальності

"Ми продовжимо підтримувати користувачів, у яких вже є пристрій Oculus, і з нетерпінням чекаємо відновлення продажів в Німеччині", — повідомив представник компанії. Таке рішення пов'язане з тим, що німецький регулятор даних критикує рішення вимагати від користувачів Oculus перейти на облікові записи Facebook для своїх гарнітур до 2023 року.

18 серпня Oculus повідомив, що з жовтня 2020 року нові користувачі можуть входити на свої пристрої лише з облікового запису Facebook. У теперішніх користувачів буде можливість об'єднати свої облікові записи Oculus і Facebook, але з 1 січня 2023 року їм теж потрібно буде входити в систему з облікового запису Facebook. Однак гарнітури як і раніше будуть працювати для користувачів, які вирішать взагалі не входити в систему. В цілому користувачі були обурені такими змінами і в мережі з'явилося безліч невдоволених відгуків.

BBC News зв'язалася з ірландським органом із захисту даних, основним органом з нагляду за даними Facebook в ЄС, для отримання коментарів, але поки ніякої реакції не було.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook і Twitter повідомили про ліквідацію мережі російських провокаторів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини