Головна Новини HI-tech технології Злетить у кілька разів: експерти зробили прогноз щодо курсу Bitcoin
commentss НОВИНИ Всі новини

Злетить у кілька разів: експерти зробили прогноз щодо курсу Bitcoin

Експерти із JPMorgan зробили прогноз щодо курсу Bitcoin

2 червня 2021, 14:59
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Стратеги банку JPMorgan на чолі з експертом Ніколаосом Панігірцоглу опублікували звіт, в якому йдеться про прогноз щодо курсу Bitcoin. У цьому документі зазначено, що найближчим часом курс цієї криптовалюти продовжить зниження, однак до кінця року ситуація може змінитися, і він підніметься в кілька разів.

Злетить у кілька разів: експерти зробили прогноз щодо курсу Bitcoin

Курс Bitcoin на цей рік. Фото з відкритих джерел

Як наголошується у звіті, в середньостроковій перспективі курс Bitcoin може перебувати в діапазоні від 24 до 36 тисяч доларів за монету. Такі дані були отримані, ґрунтуючись на поточному співвідношенні волатильності валюти до золота.

Однак у довгостроковій перспективі ціна на Bitcoin може зрости до 145 тисяч доларів. Підвищення курсу криптовалюти в кілька разів може відбутися до кінця 2021 року.

Також експерти додали, що ціна у 145 тисяч за одну монету Bitcoin зрівняла б його із золотими запасами приватного сектору для інвестиційних цілей.

Раніше експерти зазначали, що молоде покоління інвесторів вибирає криптовалюту, тоді як більш доросле — зупиняється на золоті.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що директор компанії Toroso Investments Майкл Венуто вважає, що вже цього року ціна на популярну криптовалюту Bitcoin може змінитися в кілька разів. Також він прокоментував останні падіння курсу валюти.

Крім того, видання інформувало, засновник компанії Bridgewater Associates Рей Даліо поділився думкою про те, яка валюта зможе незабаром зайняти місце долара і стати світовою. Даліо впевнений, що нова світова резервна валюта може з'явитися вже в найближчі кілька років.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини