Головна Новини HI-tech технології Яким буде шолом доповненої реальності від Apple
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким буде шолом доповненої реальності від Apple

Інсайдери розповіли про те, яким буде шолом доповненої реальності від Apple

10 червня 2021, 19:54
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Apple планує випустити шолом доповненої реальності. Про це повідомляє видання Appleinsider, посилаючись на популярного китайського аналітика Минга-Чі Куо.

Яким буде шолом доповненої реальності від Apple

Apple створить шолом доповненої реальності. Фото з відкритих джерел

За його словами, компанія Apple може анонсувати свій шолом доповненої реальності вже в наступному році. Постачанням комплектуючих повинна зайнятися компанія Genius Electronic Optical, яка також постачає деталі для ще не анонсованого iPhone 13.

Також стали відомі приблизні можливості нового девайса. За словами інсайдерів, шолом буде оснащений дисплеєм від Sony, який працюватиме у двох режимах: прозорому (для відтворення контенту в доповненій реальності) і непрозорому (для віртуальної реальності).

Пристрій буде мати 15 камер. Імовірно, шолом буде підтримувати деякі сервіси від компанії Apple, наприклад, Apple TV+. За новий пристрій Apple проситиме близько 1000 доларів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Facebook планує створити власний smart-годинник. Інсайдери розповіли про особливості, якими зможе похвалитися новинка, а також про очікувану ціну і дату анонсу. Докладніше про це читайте в нашій статті.

Також видання повідомляло про те, що в мережі з'явилися фото ще не анонсованих навушників Beats від Apple. Ймовірно, що новинки будуть більш орієнтовані на відтворення музики ніж AirPods від тієї ж компанії. Також вони зможуть підтримувати нову функцію loseless для сервісу Apple Musiс. Подробиці — в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини