Головна Новини HI-tech технології WhatsApp вдосконалить свою функцію: рівень безпеки користувачів підвищиться
commentss НОВИНИ Всі новини

WhatsApp вдосконалить свою функцію: рівень безпеки користувачів підвищиться

Тепер за умовчанням буде прихований онлайн-статус від незнайомих людей

15 грудня 2021, 08:14
Поділіться публікацією:

Популярний в Україні месенджер WhatsApp запускає нову функцію, яка посилює конфіденційність користувачів. Тепер за умовчанням буде прихований онлайн-статус від тих людей, яких немає у ваших контактах. Простіше кажучи, люди, які вам не знайомі і з якими ви раніше не листувалися тепер не зможуть відстежити онлайн ви чи ні. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на "WABetaInfo".

WhatsApp вдосконалить свою функцію: рівень безпеки користувачів підвищиться

Месенджер WhatsApp. Фото: habr.com

До цього WhatsApp за промовчанням пропонував для цієї функції значення "Всі". У результаті кожна людина могла без проблем побачити в мережі зараз людина чи ні. Тепер, після оновлення програми, цей статус буде прихований.

Звичайно, ті люди, які є у вашій телефонній книзі і далі бачитимуть – увійшли ви до мережі чи ні, але ті, хто не занесений до вашого смартфону – будуть позбавлені такої функції.

У WhatsApp вирішили удосконалити функцію, щоб мінімізувати ризики збору даних про користувачів, тому що деякі сторонні програми використовують цю функцію для відстеження дій людей, вивчення їх графіка. У WhatsApp впевнені, що зміни однієї з функцій лише піде на користь та захистить користувачів від зайвих неприємностей.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у WhatsApp хочуть посилити зв'язок та комунікацію зі своїми користувачами, істотно змінюючи програмне забезпечення на краще. Саме тому вводиться додаткова функція – користувачі матимуть змогу скаржитися на окремі повідомлення в групових та особистих чатах. Компанія намагається змінюватися, щоб стати зручнішою та безпечнішою для користувачів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини