Головна Новини HI-tech технології WhatsApp скоро отримає довгоочікувану функцію: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

WhatsApp скоро отримає довгоочікувану функцію: що відомо

Розробники WhatsApp випустили нову бета-версію додатка

2 липня 2021, 14:17
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У WhatsApp скоро з'явиться нова довгоочікуваними користувачами функція. Про це повідомляє портал WAbetainfo.

WhatsApp скоро отримає довгоочікувану функцію: що відомо

Нова можливість для WhatsApp. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, розробники месенджера випустили нову бета-версію для пристроїв під управлінням операційної системи Android. Апдейт вийшов під номером — 2.21.14.6. Новинка дозволить користувачам вибирати якість відправляються відеороликів.

До цього моменту при відправці відео додаток WhatsApp автоматично стискав ролик і погіршував його якість. Єдиним способом для того, щоб відправити його без втрати якості, було пересилання відео в вигляді документа.

Після поновлення користувачі зможуть вибирати з трьох варіантів якості для відправленого відео: "авто", "економія даних" і "краще". На цей момент ця можливість все ще знаходиться в розробці, однак незабаром стане доступна і в публічній версії месенджера.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що популярний сервіс для перегляду коротких відео TikTok скоро отримає нову можливість. Представники компанії заявили, що додають цю функцію у зв'язку з численними проханнями творців контенту. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що популярний месенджер Viber отримає велике оновлення. Розробники у співпраці з компанією Snap Inc додадуть в месенджер маски доповненої реальності та багато іншого. Стало відомо, що власний AR-контент для програми зможуть робити та компанії-партнери Viber. У деяких країнах нові можливості вже почали працювати, в нашій країні вони з'являться найближчим часом. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини