Головна Новини HI-tech технології WhatsApp скоро обзаведеться новою корисною функцією: як вона працюватиме
commentss НОВИНИ Всі новини

WhatsApp скоро обзаведеться новою корисною функцією: як вона працюватиме

Розробники WhatsApp працюють над новою функцією месенджера

11 січня 2022, 16:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Розробники популярного месенджера WhatsApp працюють над розширенням функціоналу своєї програми. Про це пише видання IXBT.

WhatsApp скоро обзаведеться новою корисною функцією: як вона працюватиме

WhatsApp. Фото з відкритих джерел

У бета-версії програми WhatsApp за номером 2.22.3.1. помітили нову функцію для користувачів. Нею є можливість фонового прослуховування голосових повідомлень.

Завдяки новій функції користувачі зможуть, наприклад, перемикатися на інші чати, не перериваючи прослуховування повідомлення.

При перемиканні на головний екран WhatsApp або на новий чат у верхній частині месенджера з'явиться програвач голосових повідомлень. З його допомогою можна зупиняти та запускати вони. Крім того, на ньому розташовано індикатор відтворення.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Мережі з'явилася інформація щодо вартості нової лінійки смартфонів від Apple. Підвищення стартової ціни стосуватиметься всіх моделей iPhone 14, крім базової. За даними ЗМІ, це станеться через численні зміни в дизайні та технічні характеристики пристрою. Повідомляється, що новинка втратить "чубчик" і обзаведеться новою камерою та процесором. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що відомий мільярдер показав, як виглядає вежа "Мехазілла", що будується, яка допомагатиме в приземленні космічних ракет компанії SpaceX. Вона "хвататиме" ракету і встановлюватиме її в потрібне положення для подальшої підготовки до наступного запуску. Раніше "Мехазілу" можна було бачити лише на рендерах, проте тепер було опубліковано "живе" відео. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини