Головна Новини HI-tech технології Вийшло оновлення для Viber: що змінилося
commentss НОВИНИ Всі новини

Вийшло оновлення для Viber: що змінилося

Месенджер отримав кілька нових функцій

28 травня 2021, 11:15 comments2902
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В популярний месенджер Viber додали кілька нових функцій для користувачів і бізнес-акаунтів.

Вийшло оновлення для Viber: що змінилося

У Viber додали кілька нових функцій. Фото з відкритих джерел

Користувачі зможуть ділитися своїми фотографіями та відеозаписами в бізнес-чатах. Нова можливість буде підтримувати відправку всіх найбільш поширених форматів для фото, відео і GIF-файлів. Ділитися файлами з брендами можна буде так само як і зі звичайними акаунтами користувачів. Потрібно просто вибрати файл з галереї на смартфоні або зняти на внутрішню камеру месенджера.

Тепер користувачі зможуть створювати групові відеодзвінки для 30 осіб. Раніше функціонал Viber міг дозволити збиратися в групи тільки до 20 користувачів одночасно.

Адміністратори спільнот зможуть змінювати свої псевдоніми. До цього оновлення керівникам пабліків не надавалося можливості змінювати своє ім'я в Viber. Всі пости вони могли розміщувати тільки від свого імені, яке вони ввели при реєстрації.

Оновився інструментарій для перегляду статистики вашої спільноти. Тепер можна буде побачити різні параметри залучення користувачів, наприклад, кількість унікальних кліків або переглядів. Відтепер все це можна буде знайти в розділі "Інформація про спільноту".

Дані функції стануть доступними для всіх користувачів Viber, які встановили оновлення для свого застосування.

Для довідки: за станом на кінець 2020 року Вайбером користувалося близько 260 мільйонів осіб.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в США запрацювало додаток для знайомств, де пару підбирають на основі мемів. А також інформувало про те, що вчені придумали, як вилікувати депресію за допомогою смартфона.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини