Головна Новини HI-tech технології Вчені винайшли браслет-антисептик та показали як він працює
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені винайшли браслет-антисептик та показали як він працює

Сучасний браслет-антисептик розпилює рідину на відстань до півтора метра

24 грудня 2020, 15:05
Поділіться публікацією:








Нарешті можна забути про численні незручні пляшки з дезінфекторами. Спільними зусиллями вчені розробили браслет SprayCare, який розпилює антисептик самостійно. Про це повідомило наукове видання Naked Science.

Вчені винайшли браслет-антисептик та показали як він працює

Науковці винайшли браслет який розпилюватиме антисептик. Фото: naked-science

Гаджет виконала група інженерів з Америки, Китаю та Мексики.

Схема роботи пристрою проста. До браслета під'єднано маленький флакон з антисептиком. Якщо ви бажаєте продезінфікувати руки, достатньо натиснути невелику кнопку і гаджет видасть необхідну кількість антисептика. Оскільки ми не завжди маємо доступ до дезінфекторів та мила, такий браслет стане в пригоді в будь-якому місці та убезпечить руки від бруду, бактерій та вірусів.

Розмір цього пристрою такий же як і в Apple Watch. Гаджет може розпилює антисептик на відстань до півтора метра. Процес розпилення триває близько трьох секунд.

Команда розробників потурбувалася й про зовнішній вигляд браслету. SprayCare має сучасний та елегантний дизайн. Не заважає русі та не тисне.

Нагадуємо, що штучний інтелект допоможе боротися з булінгом. Компанія Yahoo Japan заявила, що видалятиме ненависні та наклепницькі коментарі з усіх своїх онлайн-сайтів з використанням штучного інтелекту, активізуючи зусилля по боротьбі з кіберзалякуванням. Yahoo Japan опублікує список висловів, які можуть бути сприйняті як шкідливі, і уточнить критерії для видалення. Повідомлення, визнані ШІ шкідливими, будуть автоматично видалені.

Також сайт "Коментарі" розповідав раніше, що Twitter підтвердив, що з офіційних акаунтів президента США будуть видалені мільйони підписників, перш ніж вони будуть передані адміністрації Байдена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини