Головна Новини HI-tech технології Ваш комп'ютер не запустить Windows 11, якщо в ньому не буде цієї деталі: Microsoft назвала умову
commentss НОВИНИ Всі новини

Ваш комп'ютер не запустить Windows 11, якщо в ньому не буде цієї деталі: Microsoft назвала умову

Microsoft введе нову вимогу для комп'ютерів з Windows 11

25 червня 2021, 16:58
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Microsoft вчора представила свою нову операційну систему Windows 11. На цей момент стали відомі подробиці, згідно з якими компанія буде вимагати від ноутбуків наявність веб-камери.

Ваш комп'ютер не запустить Windows 11, якщо в ньому не буде цієї деталі: Microsoft назвала умову

Що потрібно, щоб встановити Windows 11. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, цей момент час вимога не є обов'язковою, однак, в майбутньому всі пристрої під управлінням Windows 11 повинні будуть мати веб-камери. Винятком стануть лише настільні персональні комп'ютери. Умова набере чинності з 1 січня 2023 року. Вона змусить виробників встановлювати веб-камераи в усі свої планшетні комп'ютери та ноутбуки.

Крім того, самі веб-камери повинні будуть відповідати новим умовам Microsoft. Вони повинні будуть мати роздільну здатність не менше 720p (HD), співвідношення сторін один до одного, а також підтримку автоматичної експозиції та балансу білого.

Також пристрої, які будуть мати спеціальну кнопку на корпусі для активації веб-камери, повинні будуть вміти виводити комп'ютер зі сплячого режиму при натисканні на неї.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Microsoft почала примусове оновлення своєї операційної системи Windows 10. Це стане найбільшим апдейтом в цьому році. Стали відомі терміни проведення даної процедури. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що розробники програми WhatsApp випустили нову версію свого месенджера. На цей час вона перебуває на етапі тестування, але незабаром стане доступна для всіх. У апдейті з'явитися нова можливість, яку раніше додавали в версію месенджера для iOS пристроїв. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини