Головна Новини HI-tech технології У WhatsApp скоро з'явиться нова функція: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У WhatsApp скоро з'явиться нова функція: що відомо

WhatsApp отримав нову тестову версію

25 червня 2021, 12:02
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Популярний месенджер WhatsApp отримав нову функцію. Про це повідомляє Wabetainfo.

У WhatsApp скоро з'явиться нова функція: що відомо

Нова функція WhatsApp. Фото з відкритих джерел

Додаток для миттєвого обміну повідомленням WhatsApp отримало нову бета-версію під номером 2.21.13.15. Вона доступна для смартфонів під управлінням операційної системи Android.

У новій беті користувачам стане доступна нова можливість, яка дозволить пересилати набори стікерів своїм контактам. Раніше цю функцію додали в тестову версію додатка для пристроїв від компанії Apple.

На цей момент цією можливістю зможуть скористатися тільки зареєстровані бета-тестери, однак по закінченню тестування її додадуть і в основну версію месенджера. Коли це станеться, поки невідомо.

Відзначається, що нова функція працює тільки з офіційними стікерпаками. Можливість пересилати сторонні набори повинна з'явитися трохи пізніше.

Для довідки: для пристроїв на операційній системі iOS тижнем раніше вийшла бета, яка додала цю функцію. Оновлення отримало номер 2.21.120.13.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Microsoft офіційно представила свою нову операційну систему Windows 11. Стали відомі системні вимоги, дата виходу, а також деякі деталі про новинку. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що засновник компанії Facebook Марк Цукерберг розповів про нові технології, які скоро можуть з'явитися в додатку популярної соціальної мережі Instagram. На цей момент програмісти компанії займаються розробкою нових можливостей для застосування. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини