Головна Новини HI-tech технології Вартість біткоїну різко обвалилася: чому так відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

Вартість біткоїну різко обвалилася: чому так відбувається

Вартість однієї монети Bitcoin впала до 38536 доларів

21 січня 2022, 12:36
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Вартість криптовалюти Bitcoin дуже знизилася. Про це пише видання "Корреспондент".

Вартість біткоїну різко обвалилася: чому так відбувається

Bitcoin. Фото з відкритих джерел

Сьогодні, 21 січня, вартість однієї монети Bitcoin впала до 38536 доларів. Це найнижчий показник вартості BTC за останні півроку.

Крім того, також значно знизилися котирування таких криптовалют, як Binance Coin, Cardano, Solano. Вартість Ethereum знизилася більш ніж на сім відсотків і торгується із позначкою 2900 доларів.

Як зазначається у матеріалі, загальна капіталізація ринку   за добу скоротилася на 7,1% і наразі становить 1,95 трильйона доларів.

Біржовий індекс Nasdaq скоротився приблизно на 5%, а падіння S&P 500 спостерігається вже протягом трьох тижнів поспіль.

Як пише ЗМІ, це пов'язано зі зростанням прибутковості десятирічних казначейських облігацій США, у результаті інвестори виводять кошти з більш ризикових активів. Крім того, в цей час ринок перебуває в очікуванні тейперінгу (згортання економічних стимулів) та підвищення облікової ставки Федрезерва у березні.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Україні знайдено місце під будівництво космодрому. Стало відомо, де він може бути. Проте, як розповіли фахівці, перед початком будівництва потрібно буде провести узгодження з сусідньою країною, оскільки один із щаблів ракети пролітатиме над її територією.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що скільки отримують директори державних банків в Україні. Лише за грудень 2021 року голова "Укргазбанку" отримав 16,6 мільйона гривень. Докладніше про це читайте в нашій статті. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини