Головна Новини HI-tech технології В українські школи будуть пускати за Face ID
commentss НОВИНИ Всі новини

В українські школи будуть пускати за Face ID

В одному з українських ліцеїв ввели пілотну програму біометричної системи перепусток

27 травня 2021, 19:11
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

"ПриватБанк" спільно з Visa хочуть впровадити в українських школах нову біометричну систему перепусток. Про це повідомила прес-служба банку.

В українські школи будуть пускати за Face ID

У київський ліцей пускають по Face ID. Фото з відкритих джерел

З учорашнього дня в київському ліцеї №157 був запущений пілотний проект біометричної системи перепусток для навчальних закладів та інших громадських установ.

Представники "ПриватБанку" розповіли, що завдяки новій системі батьки будуть знати про те, коли їхня дитина прибула в навчальний заклад або покинула його. Їм на смартфони будуть приходити push-повідомлення.

Система забезпечить обмеження доступу сторонніх осіб на територію школи. Також вона буде мати кілька додаткових корисних функцій, наприклад, вимірювання температури тіла або попередження про те, що учень забув надіти маску.

Крім того, нова система може стати основою для цифрової екосистеми навчальних закладів, завдяки якій можна буде безконтактно розплачуватися за щось або, наприклад, зберігати в собі дані про успішність учнів.

У прес-службі банку зазначили, що ця технологія є відкритою платформою для усіх навчальних закладів і громадських організацій. Розробники стверджують, що їхня система забезпечує повний захист даних за всіма світовими стандартами.

В українські школи будуть пускати за Face ID - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що вчені придумали, як вилікувати депресію за допомогою смартфона. Дослідження показало, що додаткове застосування нової технології допомагало пацієнтам справлятися з недугою краще, ніж при використанні тільки стандартних методів лікування.
Також видання інформувало про те, що українську військову техніку почали оснащувати новою тепловізійною системою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини