Головна Новини HI-tech технології В компанії Google паніка через штучний інтелект ChatGPT
commentss НОВИНИ Всі новини

В компанії Google паніка через штучний інтелект ChatGPT

В компанії Google може з'явитись конкурент на основі штучного інтелекту - ChatGPT. Проєкт вже може створювати більше ніж відомий пошуковик.

24 грудня 2022, 16:38 comments1168
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Штучний інтелект ChatGPT – це найбільша інновація останніх місяців. Програма може створити вірш чи написати код програмування, потрібно всього попросити це зробити в ШІ. Google настільки налякався цього проєкту, що ввів у компанії "червоний код", вважаючи це загрозою для пошукової системи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Independent.

В компанії Google паніка через штучний інтелект ChatGPT

Google боїться штучного інтелекту. Фото з відкритих джерел

Кожен користувач інтернету вже понад десятиліття асоціює його з компанією Google. Ми постійно вводимо запити у цій пошуковій системі, шукаємо шлях додому, порівнюємо продукти та шукаємо товари. Але проєкт ChatGPT може змінити це.

Штучний інтелект ChatGPT може не тільки шукати інформацію в інтернеті для нас, а й створювати власну, чого не уміє Google.

Головний виконавчий директор компанії Alphabet Сундар Пічаї збирається оголосити про "червоний код" у компанії, для усунення потенційної загрози від новітньої розробки. Таким чином будуть створені групи для боротьби проти ШІ.

ChatGPT за кілька днів перевищив показники у мільйон користувачів. Для Netflix знадобився 41 місяць для такого результату, а FB — за 10 місяців досяг мільйона користувачів, а Instagram – за 2,5 місяці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що компанія Google виключила Російську Федерацію з одного зі своїх проєктів.

Також "Коментарі" писали про співпрацю Заходу з Росією, яку неможливо розірвати. Це стосується міжнародного термоядерного експериментального реактора, який зможе забезпечити світ чистою та дешевою енергією. Проте в цьому проєкті беруть участь російські вчені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини