Головна Новини HI-tech технології В Індії годинник Apple Watch врятував життя підлітку, який зламав обидві ноги
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії годинник Apple Watch врятував життя підлітку, який зламав обидві ноги

Іноді, передові технології здатні рятувати життя людей, які потрапили в біду.

23 листопада 2022, 19:10
Поділіться публікацією:

В Індії стався неймовірний випадок, який доводить те, що сучасні розробки справді здатні приносити користь.

В Індії годинник Apple Watch врятував життя підлітку, який зламав обидві ноги

Apple Watch/ energepic.com

Так, 17-річний підліток Мехта з індійського штату Махараштра завдяки розумному годиннику Apple Watch зміг вижити після падіння в глибокий каньйон і перелому обох ніг.

Хлопець разом із друзями вирушив у похід до озера Лонавалу. Раптом пішов сильний дощ і підліток послизнувся, втратив рівновагу та впав у 150-метрову ущелину. В результаті того, що сталося, Мехта зламав обидві ноги і не зміг пересуватися.

За словами хлопця, під час падіння його "затримали" крони дерев і саме тому він вижив. Однак смартфон підлітка опинився в рюкзаку його товариша і зв'язатися із зовнішнім світом він не мав змоги. На щастя, у нього був розумний годинник Apple Watch з підтримкою стільникового зв'язку. Саме завдяки йому Мехта зміг додзвонитися до своїх товаришів, які, в свою чергу, викликали рятувальників.

Співробітники екстреної служби дістали підлітка з ущелини та доправили його до лікарні, де хірурги зробили йому операцію. Таким чином   Apple Watch, у буквальному значенні слова, врятували життя хлопцю. Про це повідомляє видання Indiatoday.

Для довідки: Apple Watch - це лінійка розумних годинників, створених корпорацією Apple та представлених у 2014 році. Для їх повноцінної роботи потрібен смартфон iPhone з IOS 8 та вище.

Раніше "Коментарі" писали про те, що був створений перший у світі складний iPhone . Ентузіасти з Китаю вирішили створити перший у світі розкладний iPhone. Після численних спроб і помилок їм це все-таки вдалося.

Читайте також: У Кореї випробували унікальний трамвай без водія. Випробування проводилися на базі Науково-дослідного інституту залізничного транспорту Республіки Корея (KRRI).

В Індії годинник Apple Watch врятував життя підлітку, який зламав обидві ноги - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини