Головна Новини HI-tech технології В Google Messages хочуть додати кілька нових функцій: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Google Messages хочуть додати кілька нових функцій: що відомо

Google хоче додати кілька нових функцій для свого месенджера

28 травня 2021, 12:21
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Google планує випустити оновлення для свого месенджера Google Messages. У Мережі з'явилися відомості про те, що незабаром в додатку можуть з'явитися кілька нових функцій.

В Google Messages хочуть додати кілька нових функцій: що відомо

В Google Messages додадуть кілька нових функцій. Фото з відкритих джерел

Тепер в Google Messages можна буде закріплювати чати. Завдяки новій можливості користувачі зможуть закріплювати кілька потрібних розмов у верхній частині списку. Завдяки цьому, важливі, але не занадто часті у використанні чати, не будуть з'їжджати вниз, а користувачам не доведеться витрачати на їх пошук занадто багато часу.

Також планується додати можливість позначати потрібні для користувачів повідомлення. Це дозволить додавати важливі повідомлення в закладки, а потім швидко знаходити їх. Працювати це буде дуже просто. Потрібне повідомлення ви зможете помітити значком зірочки, а після -  знайти їх в спеціальному новому розділі меню або через панель пошуку.

На цей момент нові можливості не доступні для рядових користувачів. Їх повинні додати для всіх після того, як протестують в компанії.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Вайбер додали кілька функцій для звичайних користувачів і бізнес-акаунтів. Оновлення доступно вже прямо зараз.

Також сайт інформував про те, що Micfosft додала в Windows 10 нові функції, а також виправила декілька помилок, які з'являлися в попередніх версіях. Нове оновлення вже доступно для всіх, але щоб його встановити, потрібно вручну завантажити їх з центру оновлень Windows. Пізніше ці зміни для операційної системи планують включити в велике обов'язкове оновлення, яке вийде в наступному місяці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини