Головна Новини HI-tech технології У WhatsApp з’явилися нові, привабливі для користувачів можливості
commentss НОВИНИ Всі новини

У WhatsApp з’явилися нові, привабливі для користувачів можливості

Останню версію WhatsApp тепер можна одночасно використовувати на декількох мобільних пристроях, пишуть «Коментарі», з посиланням на профільний ресурс WABetaInfo

12 квітня 2023, 13:35
Поділіться публікацією:

Щоб скористатися "ноу-хау", слід встановити найновішу бета-версію WhatsApp, після чого натиснути на пункт "Прив'язати пристрій" на екрані реєстрації. Далі, з основного телефону перейти на вкладення "Пов'язані пристрої", й просканувати QR-код з додаткового пристрою.

У WhatsApp з’явилися нові, привабливі для користувачів можливості

Нова опція у WhatsApp

Увійти в акаунт можна одразу на чотирьох телефонах. Проте, поки що, скористатися новою функцією  можуть користувачі в бета-версії додатка для Android.  Згодом, можливості стануть доступними для усіх. Коли саме це станеться, — поки не відомо.

За інформацією ресурсу, між підключеними пристроями, повідомлення автоматично синхронізуються.

Також у додатку незабаром можна буде редагувати надіслані повідомлення. Працюватиме дана опція ще 15 хвилин, після відправки листа.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, команда Мінцифри перевиконала план та попередила нераціональне використання 216,7 млн гривень на старті проєкту. Про це повідомив у соцмережі Telegram міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, покликаючись на результат аналізу інтернет-субвенції Рахункової палати. 
Читайте також на сайті "Коментарі", американський бізнесмен Ілон Маск розповів, чому його компанія Starlink заблокувала доступ до інтернету для українських військових на фронті. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Маска.

Як писали "Коментарі", російські спецслужби активно використовують мобільні програми, через які ведуть розвідку. Тому українців просять бути обережними в інтернеті, користуватися лише офіційними додатками, щоб не потрапити на прийом ворога. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Міністерство внутрішніх справ у Telegram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини