Головна Новини HI-tech технології У Telegram з'явилися нові корисні функції: що додали
commentss НОВИНИ Всі новини

У Telegram з'явилися нові корисні функції: що додали

За 2021 рік месенджер Telegram отримав уже 12 оновлень

30 грудня 2021, 18:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Розробники популярного месенджера Telegram додали у свою програму кілька нових функцій. Про це повідомляється в офіційному блозі компанії.

У Telegram з'явилися нові корисні функції: що додали

Telegram. Фото: Pixabay

За 2021 рік месенджер Telegram отримав уже 12 оновлень. У новій версії програми з'явилися такі функції, як реакції, автоматичне переведення повідомлень, QR-коди з унікальним оформленням, а також прихований текст.

Реакції:

Завдяки новій нагоді користувачі тепер зможуть використовувати деякі анімовані та інтерактивні емодзі у вигляді реакцій. Таким чином можна швидко висловити свою думку без надсилання зайвих повідомлень.

Прихований текст:

За допомогою цього нововведення можна виділити частину повідомлення та зробити її прихованою. Такий текст буде відправлено у вигляді нерозбірливого піксельного зображення, а переглянути його зміст можна буде натиснувши один раз.

Переклад повідомлень:

Нова функція додає можливість прямо в додатку перекласти мовою будь-яке повідомлення

QR-коди:

Тепер у користувачів Telegram з'явилася можливість генерації QR-кодів, за допомогою яких, наприклад, можна перейти у профіль будь-якої людини.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, скільки можна було заробити на криптовалюті у 2021 році, інвестувавши 1000 доларів. Рік, що минає, став знаменним для криптовалюти, коли цифрові монети, такі як Bitcoin і Degecoin, досягли рекордних висот.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що стало відомо, на скільки років вистачить палива новому космічному телескопу NASA. Вчені провели розрахунки після успішного коригування курсу обсерваторії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини