Головна Новини HI-tech технології У Telegram з'явилася можливість коментувати пости: інструкція
commentss НОВИНИ Всі новини

У Telegram з'явилася можливість коментувати пости: інструкція

Також користувачі можуть залишати голосові повідомлення і гіфки

1 жовтня 2020, 16:13
Поділіться публікацією:

Засновник месенджера Павло Дуров повідомив, що тепер пости в Telegram можна прокоментувати. Тому що це була єдина соціальна мережа, в якій не було такої функції. Про це він написав у своєму Telegram, передає видання segodnya.

У Telegram з'явилася можливість коментувати пости: інструкція

У Telegram з'явилася можливість коментувати пости. Фото: segodnya

Відкриваючи коментарі під постом, користувач переходить на нову вкладку, яка нагадує груповий чат. Крім текстових повідомлень можна також записувати голосові повідомлення і відправляти гіфки.

"Ми реалізували коментарі, мені подобається, що вони не відрізняються від групового чату. Фактично, всі коментарі в каналі розміщуються в групі, прикріпленого до нього", — каже Дуров.

Варто зазначити, що доступ до написання коментарів отримують не тільки учасники групи, але і абсолютно всі користувачі. Хто не перебуває в певному співтоваристві будуть отримувати повідомлення про відповіді на свої коментарі через спеціальну кнопку "Відповіді".

Але це ще не всі нововведення оновленої версії: також можна шукати необхідну інформацію по різним категоріям. Медіа, музика, посилання, чати, файли — все це дозволить зробити використання мессенджера максимально простим і зручним.

Як повідомляло видання "Коментарі", в новій версії Windows 10 з'явився не видаляється браузер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини