Головна Новини HI-tech технології У смартфонах з'явиться «п'яний режим»
commentss НОВИНИ Всі новини

У смартфонах з'явиться «п'яний режим»

Режим смартфона покликаний убезпечити власника від виконання дій на телефоні

11 лютого 2021, 17:45
Поділіться публікацією:

Компанія Gree Electronics винайшла "п'яний режим" для деяких смартфонів. Про це повідомляє "Лента.ру" з посиланням на видання MyDrivers.

У смартфонах з'явиться «п'яний режим»

У смартфонах з'явиться "п'яний режим" фото з відкритих джерел

Це підтверджує заявка з'явилася на сайті патентного відомства Китаю. Згідно з документацією, "п'яний режим" смартфона покликаний убезпечити власника від виконання дій зі смартфоном, під час того, як користувач знаходиться в нетверезому стані. Наприклад, даний режим може вберегти від відправки повідомлення, здійснення банківських операцій, пов'язаних з мобільними додатками, а також інших операцій, які можуть принести неприємності власнику девайса.

Джерело повідомляє, що "п'яний режим" зможе включатися користувачем самостійно, а після його активації на смартфоні будуть блокуватися ті функції, які вибере сам його власник. А ось щоб відключити режим, користувачеві доведеться пройти тест, який підтвердить його тверезість.

У виданні також зазначили, що Gree є непопулярним брендом, тому малоймовірно, що "п'яний режим" буде використовуватися в будь-яких смартфонах в найближчому майбутньому.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що популярний додаток для Android Barcode Scanner, за допомогою якого можна сканувати штрих-коди перетворилося у шкідливе ПЗ і заразила мільйони смартфонів користувачів. Повідомляється, що перший час програма не мала ніяких шкідливих характеристик, відповідно не викликаючи підозр з боку користувачів. Однак в останньому оновленні експерти виявили небезпечну функцію, про яку спочатку нічого не вказувалося в описі програми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини