Головна Новини HI-tech технології У підземному тунелі Ілона Маска у Лас-Вегасі утворився затор
commentss НОВИНИ Всі новини

У підземному тунелі Ілона Маска у Лас-Вегасі утворився затор

Тунель LVCC Loop з'єднує дві частини Лас-Вегаса

9 січня 2022, 23:52
Поділіться публікацією:

У підземному тунелі Ілона Маска у Лас-Вегасі утворився затор

Ілон Маск - фото з відкритих джерел

На конференції CES 2022, що проходить цього тижня у Лас-Вегасі, Ілон Маск та його компанія The Boring Company представили ще один підземний тунель мережі Vegas Loop. Однак і він не зміг розв'язати проблему із заторами. Тунель LVCC Loop поєднує дві частини Лас-Вегаса, а саме новий виставковий зал Конференц-центру зі старим кампусом. Його довжина становить 2,7 кілометра. Це лише частина підземної мережі тунелів, яку компанія Ілона Маска збудує у найближчі кілька років.

Рух у кожному напрямку односмуговий, причому ширина тунелю дуже невелика. The Boring Company як і раніше показувала інші тунелі цієї мережі, проте ця демонстрація увійшла в історію: у соціальних мережах поширилося відео, у якому показують затор, що утворився у тунелі. Так, у тунелі, призначеному для вирішення проблеми заторів на поверхні, також утворилося скупчення машин, що рухалися з повільною швидкістю. Користувачі не лише критикують цей момент, але й побоюються, що може статися у такому закритому просторі, якщо один з автомобілів, наприклад, спалахне.


Нагадаємо, у своєму нещодавньому інтерв'ю подкастеру Лексу Фрідману голова компанії SpaceX Ілон Маск розповів про перспективи висадження людини на Марс. Тому ми нарешті можемо приблизно припустити, коли мільярдер планує заселити "Червону планету".

Ілон Маск зазначив, що багато залежить від темпів розвитку індустрії. Щобільше, він зрушив раніше обіцяні терміни колонізації "Червоної планети" у своєму новому прогнозі, пише The Hill. За словами Маска, компанії знадобиться у найкращому разі близько п'яти років, щоб відправити людей на Марс. Якщо обставини будуть складатися не на користь SpaceX, то реалізація такої програми вимагатиме удвічі більше часу – до 10 років.

Основне у цьому питанні – інженерія ракетної техніки. Сьогодні Starship – це найскладніша та найпросунутіша ракета з будь-коли створених. Ми працюємо над оптимізацією корабля для мінімізації витрат на тонну вантажу при доставці на орбіту та нарешті на Марс, зазначив Ілон Маск.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини