Головна Новини HI-tech технології У мессенджері WhatsApp з'явиться нова корисна функція: що відомо (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У мессенджері WhatsApp з'явиться нова корисна функція: що відомо (ФОТО)

Нова можливість з'явиться в WhatsApp для iOS пристроїв

13 вересня 2021, 15:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Розробники популярного месенджера WhatsApp готують нову функцію для свого застосування. Про це повідомляє видання 9To5mac.

У мессенджері WhatsApp з'явиться нова корисна функція: що відомо (ФОТО)

Нова функція WhatsApp. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, нова можливість дозволить користувачам месенджера робити транскрипцію голосових повідомлень. Відзначається, перетворення голосового повідомлення в текст буде здійснюватися на пристроях користувачів. Таким чином ні WhatsApp, ні Facebook не матимуть доступ до змісту цих повідомлень.

Новинка з'явиться на пристроях під управлінням операційної системи iOS від компанії Apple. На цей момент вона перебуває на стадії розробки і у користувачів немає можливості для її тестування.

У мессенджері WhatsApp з'явиться нова корисна функція: що відомо (ФОТО) - фото 2

Фото: wabetainfo.com.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що архітектор показав своє уявлення про те, як в майбутньому будуть виглядати будинку на Землі і Марсі. Своє припущення він візуалізував за допомогою 3D-редактора. На зображеннях можна побачити будівлі з частковою видимістю на поверхні. Архітектор вважає, що такі будинки зможуть захистити своїх господарів від впливу складного клімату на червоній планеті. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що ігрова консоль PlayStation позбудеться ще одного свого ексклюзиву. Sony офіційно підтвердила вихід Uncharted 4 на персональних комп'ютерах. Ймовірно, PC-версія отримає масу графічних поліпшень. Крім виходу на комп'ютери, відеогру можна буде придбати на консолі нового покоління. Стало відомо, коли відбудеться відомого блокбастера від американської компанії Naughty Dog. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини