Головна Новини HI-tech ігри Sony позбавляється ще одного свого ексклюзиву: коли Uncharted вийде на ПК
commentss НОВИНИ Всі новини

Sony позбавляється ще одного свого ексклюзиву: коли Uncharted вийде на ПК

Компанія офіційно оголосила про вихід оновленої версії свого хіта

10 вересня 2021, 19:49
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Sony випустить Unchurted 4 на комп'ютери. Про це стало під час демонстраційної трансляції PlayStation Showcase 2021.

Sony позбавляється ще одного свого ексклюзиву: коли Uncharted вийде на ПК

Uncharted виходить на ПК. Фото: Naughty Dog

Компанія офіційно заявила, що популярна гра Uncharted 4, яка була ексклюзивною для консолі PlayStation 4, вийде на персональних комп'ютерах і PlayStation 5. Деталі поки не розкриваються, проте передбачається, що нова версія пригодницької відеогри отримає оновлену графіку.

Реліз заплановано вже на початок наступного року.

Для довідки: серія відеоігор Uncharted розроблених американською компанією Naughty Dog є однією з найпопулярніших для консолей PlayStation. Станом на 2019 рік одна тільки Uncharted 4: A Thief's End продалася тиражем 16 мільйонів копій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що популярна соціальна мережа Twitter отримає нову корисну функцію. Вона буде допомагати користувачам відрізняти "хороших" ботів від тих, які займаються розповсюдженням спаму. На цей момент можливість знаходиться в режимі тестування і доступна для обмеженого числа людей, проте в майбутньому повинна буде стати доступною для всіх. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що картридж зі знаменитою відеогрою Super Mario Bros продали на аукціоні за рекордну суму. Повідомляється, що компанія, яка займалася продажем лота спочатку придбала даний екземпляр відеоігри за 140 тисяч доларів. Під час проведення аукціону їй запропонували суму в 300 тисяч, однак ставка була відхилена. Детально про це читайте в нашому матеріалі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини