Головна Новини HI-tech технології Twitter отримає нову корисну функцію: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Twitter отримає нову корисну функцію: що відомо

Розробники проводять тестування нової можливості

10 вересня 2021, 17:39
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Популярна соціальна мережа Twitter проводить тестування нової функції. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

Twitter отримає нову корисну функцію: що відомо

Нова функція в Twitter. Фото з відкритих джерел

Новою можливістю для соцмережі стане маркування автоматизованих облікових записів. Як заявляють розробники, мітки зможуть допомогти відрізняти корисних ботів від тих, які поширюють спам.

Корисні автоматизовані облікові записи, наприклад, можуть попереджати користувачів про стихійні лиха або допомагати знаходити інформацію про вакцинацію.

Завдяки новій функції користувачі зможуть легко відрізнити "хороших" ботів від тих, які розносять спам або фейкові повідомлення. Зараз можливість тестує обмежена кількість людей. Однак, після цього вона повинна буде стати доступна для всіх.

На цей момент невідомо, коли завершиться тестування.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Китаї створюють розумну робоконя. Пристрій зможе самостійно пересуватися і взаємодіяти зі своїм господарем. Зазначається, що "кінь" може перевозити різні вантажі. Для цього на нього можна буде встановити спеціальне коритце. Також вихованець зможе самостійно вирушати на зарядку акумулятора. Детально про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що архітектор припустив, як у майбутньому будуть виглядати будинки на червоній планеті. Свої думки чоловік візуалізував за допомогою 3D-редактора. На фотографіях можна побачити будинок із частковою видимістю. За словами архітектора, таке житло зможе захистити свого господаря від суворого марсіанського клімату. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини