Головна Новини HI-tech технології У лондонському нічному клубі показали неймовірне шоу: глядачі кричали від захоплення (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У лондонському нічному клубі показали неймовірне шоу: глядачі кричали від захоплення (ВІДЕО)

Відвідувачі клубу залишилися в приємному шоці від побаченого, адже інноваційне шоу вийшло справді незвичайним, яскравим та реалістичним.

17 грудня 2022, 05:35
Поділіться публікацією:








Відомий італійський дует Tale of Us представив відвідувачам лондонського нічного клубу Printworks свою нову програму, яка була доповнена приголомшливими NFT-проекціями.

У лондонському нічному клубі показали неймовірне шоу: глядачі кричали від захоплення (ВІДЕО)

Нічний клуб/Фото з відкритих джерел

Шоу з доповненою реальністю отримало назву Genesys і змогло здивувати глядачів у всьому світі. Так, мелодійне техно дуету було доповнено величезними NFT-проекціями, які зображають людиноподібного робота. Під час треку андроїд дуже реалістично намагається розбити скло, яке нібито стоїть між ним і глядачами.

Відвідувачі клубу знімали шоу, що зачаровує, на свої смартфони і не могли відірвати очей від того, що відбувається. На даний момент, Genesys є одним із найбільш затребувани шоу у всьому світі.

Свою музику Tale of Us характеризують як мелодійне техно з "крихтами" сміливих експериментів. Концепція їхньої музики, за словами учасників дуету, — це "дослідження почуттів та любові, викликаних звуком".

Варто відзначити, що техно-дует Tale of Us, який складається з Карміну Конте і Маттео Міллера, давно став брендом у всьому світі. У 2018 році вони увійшли до ТОП 100 найкращих артистів світу за версією DJ Magazine, а сьогодні їхня оригінальна електронна музика "качає" найкращі танцпідлоги Європи, включаючи легендарний клуб "Space" на острові Ібіца.

Раніше "Коментарі" писали про те , що у 22-річного українця виявили автопарк вартістю понад $600 тисяч (ФОТО) . Фотографії суперкарів, якими володіє молодий українець, облетіли багато соцмереж та журналістів вирішили дізнатися, звідки у хлопця гроші на такий значний автопарк.

Читайте також: Ферми для вирощування дітей: вчені показали моторошне майбутнє (ФОТО, ВІДЕО 18). Вчені відзначають, що останнім часом у світі стрімко знижуються показники народжуваності, що може призвести до дуже плачевних наслідків.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини