Головна Новини HI-tech технології У Instagram з'явиться контент тільки для платних користувачів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Instagram з'явиться контент тільки для платних користувачів

Instagram розробляє систему підписок

3 липня 2021, 17:42
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У популярній соціальній мережі Instagram може з'явитися платний контент. Про це повідомляє видання Engadget.

У Instagram з'явиться контент тільки для платних користувачів

Instagram обзаведеться платними функціями. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, на цей момент розробники програми працюють над новою функцією, яка буде називатися Exclusive Stories. Завдяки їй користувачі соціальної мережі зможуть оформляти платну підписку на додатковий контент від авторів.

Звичайним користувачам, які перейдуть на ексклюзивну Stories висвітитися спеціальне повідомлення про те, що її можуть дивитися тільки ті, хто оформив передплату. Передбачається, що в додатку заблокують можливість для знімків екрану, коли на них запущений платний контент.

Творці ексклюзивних Stories зможуть зберігати їх в Highlight, для того, щоб нові передплатники могли подивитися всі платні матеріали, які раніше публікував автор.

На цей момент невідомо, коли Instagram додасть таку функцію для свого застосування. Відзначається, що є ймовірність того, що такі можливості та зовсім можуть не з'явитися, дивлячись на те, як розробники соціальної мережі багаторазово відмовлялися від впровадження різних нових функцій вже на самому останньому етапі створення.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що для популярного месенджера WhatsApp вийшла нова тестова версія, в якій з'явилася нова очікувана багатьма функція. Дана бета доступна тільки для власників пристроїв під управлінням операційної системи Android. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що популярний сервіс TikTok протягом декількох тижнів запровадить у свій додаток нову можливість для творців контенту. Дану функцію додадуть на численні прохання блогерів. Читайте про це у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини