Головна Новини HI-tech технології Twitter придбав додаток Sphere
commentss НОВИНИ Всі новини

Twitter придбав додаток Sphere

Зараз компанія пропонує сервіс для групового обміну повідомленнями в групових тематичних чатах

22 жовтня 2021, 01:25
Поділіться публікацією:

Twitter купив додаток Sphere, призначений для групового обміну повідомленнями і не тільки. Про це повідомили в блозі Sphere.

Twitter придбав додаток Sphere

Twitter - фото з відкритих джерел


"Ми раді поділитися сьогодні важливою новиною — Twitter придбав Sphere! Ми Приєднайтеся до прискореного місії по зближенню людей через співтовариство", — повідомили в компанії.


Команда Sphere розглядає це придбання як можливість вивести свою роботу на "абсолютно новий рівень". Всі співробітники Sphere приєднаються до Twitter з наступного місяця.


"В наступному місяці ми припинимо роботу нашого автономного продукту. Ми раді, що наша команда з 20 осіб продовжить роботу в рамках ініціативи Communities, Direct Messages, and Creators initiatives в Twitter", — відзначили в Sphere.


Зараз компанія пропонує сервіс для групового обміну повідомленнями в групових тематичних чатах, розміщення оголошень та опитувань, анонсів подій. Sphere існує з 2016 року. Його співзасновник — британський програміст Нік ДьАлоізіо. Як зазначає видання The Verge, свій перший стартап він продав в 17-річному віці. У 2013 році по 30 млн доларів Yahoo придбала його спадщина — новинний агрегатор Summly. Вартість угоди між Twitter і Sphere поки не розголошується.


Нагадаємо, популярна соціальна мережа Twitter проводить тестування нової функції. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії. Новою можливістю для соцмережі стане маркування автоматизованих облікових записів. Як заявляють розробники, мітки зможуть допомогти відрізняти корисних ботів від тих, які поширюють спам. Корисні автоматизовані акаунти, наприклад, можуть попереджати користувачів про стихійні лиха або допомагати знаходити інформацію про вакцинацію. Завдяки новій функції користувачі зможуть легко відрізнити "хороших" ботів від тих, які розносять спам або фейкове повідомлення. На даний момент можливість тестується обмеженою кількістю людей. Однак після цього вона повинна буде стати доступною для всіх. На цей час невідомо, коли завершиться тестування.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ServisDosok

23 жовтня 2021, 02:29

Я обычно продаю квартиру через 2 сайта, и весьма успешно = это znaede takinado


Новини