Головна Новини HI-tech технології Twitter оновив свій додаток: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Twitter оновив свій додаток: що відомо

Twitter оновив додаток для iOS

23 червня 2021, 17:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У додатку Twitter з'явилася нова функція. Про це повідомили представники компанії на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі.

Twitter оновив свій додаток: що відомо

Twitter додав нову функцію для свого додатку. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, тепер у додатку Twitter на пристроях під управлінням операційної системи iOS з'явилася можливість ділитися твітами в Instagram Srories. Для того, щоб це зробити, користувачеві необхідно буде натиснути на значок "Поділитися" під публікацією, а потім вибрати нову опцію "Instagram Srories" в нижній частині меню.

Потрапивши в Instagram, твіт можна буде перемістити, прикрасити стандартним набором тексту, стікерами і додати музику.

Завдяки новій можливості користувачам Twitter на пристроях від Apple більше не потрібно засмічувати пам'ять свого ґаджета скріншотами твітів, які вони хотіли б опублікувати у своїх Stories в соціальній мережі Instagram.

Відомо, що цю функцію фахівці з Twitter тестували з кінця минулого року.

Twitter оновив свій додаток: що відомо - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Facebook запустила новий сервіс, який є аналогом популярної соціальної мережі Clubhouse. Стали відомі можливості нової програми, а також операційні системи, на які можна буде його встановити. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, коли Microsoft може випустити свою нову операційну систему Windows 11. Інсайдер розповів, що попри швидкий анонс, реліз навряд чи відбудеться в той же день. Також він припустив, коли користувачі зможуть отримати нову операційну систему. Деталі — в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини