Головна Новини HI-tech технології Twitter дозволив розробникам помічати ботів
commentss НОВИНИ Всі новини

Twitter дозволив розробникам помічати ботів

Компанія запустила експеримент з додаванням спеціальних міток до облікових записів у вересні 2021 року

18 лютого 2022, 00:59
Поділіться публікацією:

Соціальна мережа Twitter запровадила нову функцію для розробників. Їм дозволили додавати мітки в акаунти ботів, які можна буде побачити на профілях та у стрічці. Про це повідомляє американське видання про технології та гаджети The Verge. Компанія запустила експеримент з додаванням спеціальних міток до облікових записів у вересні 2021 року. Планується, що функція полегшить розуміння того, чи обліковий запис належить реальній людині. Ярлики не присвоюватимуться ботам автоматично. Мітки будуть доступні для облікових записів, що використовують розробники в Twitter API. Власники повинні дати згоду на закріплення ярлика за їхніми ботами. Подібні акаунти та звичайні підпорядковуються загальним правилам Twitter. Соціальна мережа не перевірятиме акаунти, які вирішили застосувати новий ярлик. Якщо облікові записи будуть порушувати правила спільноти, користувачі можуть повідомити про проблему.

Twitter дозволив розробникам помічати ботів

Twitter - фото з відкритих джерел

Раніше компанія оголосила, що створює схожу мітку для померлих людей, щоб увічнити їхню пам'ять. Функція має з'явитися у 2021 році, але поки що Twitter не коментує її запуск.

Нагадаємо, що відомо, що соціальна мережа Twitter зараз проводить тестування нової функції - "Стаття" для довгих текстів. Таким чином, користувачі не будуть обмежені лімітом 280 символів для своїх повідомлень. Про це пише видання Engadget. Зараз у Twitter, щоб написати більш довгий текст, можна використати серію взаємопов'язаних публікацій, або дехто знайшов альтернативний спосіб — публікує фотографію з довгим текстом. Нова функція "Стаття" повинна усунути такі незручності. За останні роки Twitter вже переглядав ліміт символів, збільшивши його вдвічі – з 140 до 280. Поки невідомо, коли функція буде доступна, і чи буде вона безкоштовною. Не визначилися поки що розробники з остаточним лімітом кількості знаків.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини