Головна Новини HI-tech інтернет Twitter тестує можливість публікації довгих текстів: що зміниться
commentss НОВИНИ Всі новини

Twitter тестує можливість публікації довгих текстів: що зміниться

Нова функція дозволить користувачам писати довгі пости, які перевищують ліміт у 280 символів

4 лютого 2022, 18:40
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що соціальна мережа Twitter нині проводить тестування нової функції — "Стаття" для довгих текстів. Таким чином, користувачі більше не будуть обмежені лімітом у 280 символів для своїх повідомлень. Про це пише видання Engadget, передає портал "Коментарі".

Twitter тестує можливість публікації довгих текстів: що зміниться

Twitter тестує функцію для довгих текстів. Фото з відкритих джерел

Нині у Twitter, аби написати довший текст, можна використати серію взаємопов’язаних публікацій, або ж дехто знайшов альтернативний спосіб — публікує фотографію з довгим текстом. Нова функція "Стаття" повинна усунути такі незручності. За останні роки Twitter уже переглядав ліміт символів, збільшивши його удвічі — з 140 до 280.

Поки що невідомо, коли функція буде доступною на загал і чи буде вона безкоштовною. Не визначились поки розробники і з остаточним лімітом кількості знаків.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що у материнській компанії "Meta Networks", яка володіє соціальною мережею "Facebook" заявили, що за останні три місяці минулого року кількість користувачів за добу зменшилась до 1,929 мільярда, тоді як у третьому кварталі 2021 їх було 1,93 мільярда. Скорочення кількості користувачів прямо вплинула і на доходи компанії. За словами Марка Цукерберга, у компанії виникли проблеми через те, що молодша аудиторія іде в інші соцмережі. Нині Цукерберг ще не вигадав, як конкурувати з TikTok. Ще однією причиною проблем Цукерберга, називають зміну налаштувань приватності в операційній системі IOS. Зміни ускладнили доступ компаній до таргетування та оцінки ефективності їхньої реклами на Facebook та Instagram.


Читайте також: Акції Amazon рекордно ростуть: які є для цього передумови




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини